Summer You'll Never Forget

Information

Alkithea Services

Η Μήλος

Η μεγάλη ποικιλία και πολυπλοκότητα των ακτών της Μήλου είναι εντυπωσιακή. Με τους αμέτρητους τόσο μικρούς όσο και μεγάλους κόλπους που προσφέρουν παραλίες για όλα τα γούστα, από αμμώδη έως με βότσαλα ή ακόμη και βραχώδεις. Απολαύστε 80 καταπληκτικές παραλίες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το Κλεφτικό με τα γαλαζοπράσινα νερά του και το Σαρακίνικο με τo μοναδικό σεληνιακό τοπίο, τις βραχώδεις απομονωμένες σπηλιές, τις μυστηριώδεις κατακόμβες και την γραφική Κυκλαδίτικη Χώρα (Πλάκα). Τα ψαροχώρια της Μήλου αποτελούνται από μικρά, συνήθως διώροφα σπίτια με πολύχρωμες πόρτες, που ονομάζονται Συρμάτα. Αυτά τα πολύχρωμα μικρά ψαροχώρια αξίζουν μια επίσκεψη.

Places

Δραστηριότητες

Η ηφαιστειακή δραστηριότητα των αρχαίων χρόνων έχει προικίσει το νησί της Μήλου με μια συναρπαστική ποικιλία από πανέμορφα τοπία, προσφέροντας κατά συνέπεια στον επισκέπτη ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Πεζοπορία: Ξεκινήστε μια περιήγηση με τα πόδια ακολουθώντας αρχαία παλιά μονοπάτια, τα οποία αποτελούσαν το μοναδικό «οδικό δίκτυο» μέχρι τον προηγούμενο αιώνα. Πολλά από αυτά οδηγούν σε απομονωμένες παραλίες αγνής ομορφιάς. Κατάδυση: Στο νησί υπάρχουν πιστοποιημένες σχολές κατάδυσης που διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρους οδηγούς και μπορούν να σας προσφέρουν μια μοναδική, ασφαλή καταδυτική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα.

LOCAL RECIPES

Τοπικές Συνταγές

Τα τοπικά προϊόντα και οι ιστορικές επιρροές καθόρισαν την κουζίνα του νησιού μας. Πεντανόστιμα άνυδρα κηπευτικά, πρόβατα και κατσίκια για κρέας και τυρί, ό,τι βγάζει η γη κυρίως, αλλά και η θάλασσα. Βενετσιάνικα και κρητικά μπολιάσματα, ξένες αναφορές από τα ταξίδια εμπόρων και ναυτικών. Τοπικά προϊόντα, όπως το θυμαρίσιο μέλι, μαρμελάδες, λιαστή ντομάτα και γλυκά μπορούν να αγοραστούν σε πολλά καταστήματα στον Αδάμαντα, την Πλάκα και τα Πολλώνια. Πρόσφατα η Μήλος άρχισε να παράγει ένα καλό τοπικό κρασί. Δοκιμάστε το! Το φαγητό στη Μήλο είναι μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

boat tours

Κρουαζιέρες

Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά, τις μαγευτικές σπηλιές και τις απομονωμένες παραλίες του ηφαιστειογενούς νησιού μας μέσα από ημερήσιες εκδρομές με ιστιοπλοϊκά. Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά, τις μαγικές σπηλιές και τις απομονωμένες παραλίες του ηφαιστειακού νησιού μας, μέσα από καθημερινές κρουαζιέρες με βάρκα. Είτε θέλετε να πλεύσετε για λίγες ώρες ή για μια εβδομάδα, σε ένα μικρό γκρουπ ή από τους εαυτούς σας ή αν θέλετε να σχεδιάσετε κάτι ξεχωριστό υπάρχει μια κρουαζιέρα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

 


Βρισκόμαστε στο κέντρο του Αδάμαντα (μόλις 150 μ. από το λιμάνι),
κοντά στο δημοτικό πάρκινγκ όπου μπορείτε να σταθμεύσετε ελεύθερα το όχημά σας.

Κοντά στα δωμάτιά μας μπορείτε να βρείτε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια σταθμούς δημόσιας συγκοινωνίας και σταθμούς ταξί.

 

What We Offer

Room FacilitiesΑΛΚΙΘΕΑ
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Αδάμας, Μήλος
84 801

tel     : 22870-23289
cell    : 6997185078
email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.